Otsikkokuva

Goosehill Beef Service GBS

Arrowquip - Kuva 1
Arrowquip - Kuva 2

Arrowquip karjankäsittelylaitteet

Laadukkaat ja innovatiiviset Arrowquip karjankäsittelylaitteet Kanadasta. Arrowquip:llä on huomattavan laaja valikoima käsittelylaitteita kaikenlaisiin tarpeisiin sekä manuaalisena että hydraulisena. Tuoteversioita käsittelyhäkeissä on kaksi: Q-CATCH Sarja 74 sekä Sarja 87. Hydraulisissa puolestaan Q-POWER 104 sekä 107 sarjat.

Tuotesarja Q-CATCH 87 on runsaammin varusteltu ja painavampi kun 74 sarja (samoin HDR 107 / 104). Huomattava ero häkeissä on kiinteästi häkkiin rakennettu työskentely- ja siemennyskehikko (VET CAGE) tuotenimellä DELUXE. Ilman kehikkoa tuotenimi on STANDARD. Tämä koskee molempia (74 ja 87) tuotesarjoja.

Erittäin tärkeä Arrowquip-häkkien ominaisuus on hiljaisuus. Myös kiinniottoportin ja supistuksen portaaton manuaalinen käyttö on erittäin hyvä ominaisuus. Kiinniottoporttia voi käyttää portaattomasti koko häkin sivulta ja häkin takaosasta. Tarkemmat eroavaisuudet löytyvät tuote-esitteistä.

Siirrettävät yhdistelmälaitteet häkki-kuja-ohjauskehä, häkki-kuja sekä kuja-ohjauskehä -vaihtoehdot ovat myös tuotevalikoimassa.

Easy Flow kujakomponenteista voi muodostaa eri pituisia, joko suoria tai kaarevia karjakujanteita.

Ohjauskehiä on kahta eri versiota. Laajempi 3E Bud Flow -ohjauskehämalli sekä yksinkertaisempi ohjauskehä.

Muita käsittelylaitekomponentteja on myös tarjolla runsaasti. Esimerkiksi poikimakarsina, punnituslaitteet, erottelukehikot, työskentely- ja siemennyskehikko häkin perään sekä kujanteen portti (ROLL GATE).

Päänhallinnan lisälaite kiinniottoporttiin on erittäin hyödyllinen kuten myös makuullemenon estorauta häkkiin.

Liitetiedostoissa on tuoteinfo sekä tuuma- että metrijärjestelmänä.

HUOM! Arrowquip-tuotteet ovat erittäin kysyttyjä. Tämän vuoksi toimitusajat (rahti Suomeen huomioiden) ovat huomattavan pitkät. Tehdas laajentaa tuotantoaan ja pyrkii tällä lyhentämään tilausjonoa.

Arrowquip - Kuva 3

Videot

Sosiaalinen media

Arrowquip logo

Galleria

Arrowquip - Kuva 1 Arrowquip - Kuva 2 Arrowquip - Kuva 3 Arrowquip - Kuva 4 Arrowquip - Kuva 5 Arrowquip - Kuva 6 Arrowquip - Kuva 7 Arrowquip - Kuva 8 Arrowquip - Kuva 9 Arrowquip - Kuva 10 Arrowquip - Kuva 11 Arrowquip - Kuva 12 Arrowquip - Kuva 13 Arrowquip - Kuva 14 Arrowquip - Kuva 15 Arrowquip - Kuva 16 Arrowquip - Kuva 17 Arrowquip - Kuva 18 Arrowquip - Kuva 19 Arrowquip - Kuva 20 Arrowquip - Kuva 21 Arrowquip - Kuva 22 Arrowquip - Kuva 23 Arrowquip - Kuva 24 Arrowquip - Kuva 25 Arrowquip - Kuva 26 Arrowquip - Kuva 27 Arrowquip - Kuva 28 Arrowquip - Kuva 29 Arrowquip - Kuva 30 Arrowquip - Kuva 31 Arrowquip - Kuva 32 Arrowquip - Kuva 33 Arrowquip - Kuva 34 Arrowquip - Kuva 35