Otsikkokuva

Goosehill Beef Service GBS

Yritys

Goosehill Beef Service GBS on perustettu vuonna 2003 ja se tarjoaa tuotteita ja palveluja karjataloudelle (emolehmä- / pihvilihantuotanto tärkeimpänä) ”syntymästä lautaselle”.

Yrityksen ja yrittäjän vahvuutena on käytännönläheinen toimintahistoria ja kokemus koko edellä mainitun tuotantoketjun osalta. GBS tuo maahan tuotteita lähinnä Pohjois-Amerikasta (USA ja Kanada) ja tuotetarjonta kehittyy jatkuvasti.

Yrityksellä on laaja yhteistyö-, toiminta- ja tietoverkosto alalta (henkilöt, yritykset, organisaatiot). Jos GBS ei itse kykene palvelun tuottamiseen tai tuotteiden tarjoamiseen, niin usein löytyy informaatiota muista palvelun tai tuotteiden tarjoajista.

Yrittäjä

Yrittäjä Juha Hanhimäki on toiminut erilaisissa tehtävissä lihantuotantoketjussa. Ammatilliselta peruskoulutukseltaan Juha on agrologi.

Tätä koulutuspohjaa ovat vuosien varrella vahvistaneet useat lisäopinnot, kurssit, seminaarit ja tapahtumat niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Koulutaustan ohella yrittäjä on toiminut käytännön tasolla alalla varsin moninaisesti.

Ennen yrittäjyyttä Hanhimäki on työskennellyt muun muassa liha-alan yrityksissä alkutuotanto- ja lihasektorilla.

Lihakauppatoiminta on tullut niin ikään varsin tutuksi ja kokemusta on kertynyt myös pienimuotoisesta teurastuksesta ja lihan jatkojalostustoiminnasta.

Juha Hanhimäki on työskennellyt useilla karjatiloilla sekä Suomessa että ulkomailla. Ulkomailla työskentelyyn on liittynyt myös opiskelua, suuntautumisvaihtoehtona pihvikarjan kasvatus.

Hevoset
Härkä