Otsikkokuva

Goosehill Beef Service GBS

Raging Bull - Kuva 1
Raging Bull  - Kuva 2

Raging Bull - Hydraulinen käsittelyhäkki

Erittäin laadukas ja järeä, Englannissa valmistettu käsittelyhäkki, jossa on nopea läpimeno ja käsiteltävyys. Takaportti työntää ja kiinniotto- / etuportti vetää eläintä varovasti tarvittaessa.

  • Helppo sisäänmeno
  • Samanlaiset kiinniottoportit edessä ja takana mahdollistavat kahden eläimen käsittelyn yhtä aikaa
  • Esteetön pääsy eläimen alle
  • Galvanoitu

Raging Bull -häkin paino on 1,8 tonnia (standardi versio) ja se toimii kaiken kokoisille eläimille, mutta aivan erityisen hyvin myös teurassonneille, suuriin yksiköihin sekä yleisesti suurille eläimille. Sivukavennus / supistusmekanismi (85,73 cm – 25,40 cm) on markkinoiden laajin.

Ominaisuudet

Samankaltaiset etu- ja takaportit auttavat eläimen sisäänmenossa ja mikäli siinä on hankaluutta, työntö- (takana) ja veto- (edessä) ominaisuudet auttavat.

Häkissä on automaattinen kiinniottoportin leveyssäätö, joka on jousikuormitteinen (myös takana). Kaksi korkeaa sivuovea mahdollistavat monipuoliset hoitotoimet ja käsittelyt (jopa 2 eläintä kerralla).

Häkki mahdollistaa esteettömän pääsyn eläimen alle ja siinä on tuplasivuovet. Vakiovarusteisiin kuuluu ”neck stretcher” eli kaulan ojentajamekanismi kaulalla suoritettaviin toimiin.

Hydraulimoottori toimii normaalilla sähköjännitteellä (220 V, yksivaihe). Moottori on sijoitettu takaosaan häkin päälle. Moottori on mahdollista irrottaa ja sijoittaa etäämmälle ja vaikkapa siirrettävälle kärrylle.

Kokonaisuus on helposti nostettavissa ja siirrettävissä rungossa olevien trukkipiikkiprofiilien avulla.

Lisävarusteet

Raging Bull - Työskentely- ja siemennyskehikko

Työskentely- ja siemennyskehikko häkin taakse

Vaakajärjestelmä

Häkkiin on saatavilla tehdasasennettu vaakajärjestelmä. Huom! Tämä on erittäin suositeltava varuste, koska häkki on hyvin raskastekoinen. Näin ollen vaa'an tulee olla myös järeä. Vaakajärjestelmäsuosituksena on 8 tonnin vaakapalkit, jotka ovat myös Englannissa häkkiä varten valmistetut. Vaakanäytöksi on tarjolla Tru-Test EW7i.

Hydraulinen päänhallintalaite

Laite nostaa päätä alhaalta ylöspäin. Hyvin tehokas vakiovarusteisen kaulan ojentajamekanismin kanssa.

Hydrauliikan ohjauksen kääntövarsi

Kiinnitetään häkin sivulle. Vakiovarusteena ohjausvivut häkin kyljellä.

Karjakujat

Sorkkahoitovarusteet

Galleria

Raging Bull - Kuva 1 Raging Bull - Kuva 2 Raging Bull - Kuva 3 Raging Bull - Kuva 4 Raging Bull - Kuva 5 Raging Bull - Kuva 6 Raging Bull - Kuva 7 Raging Bull - Kuva 8 Raging Bull - Kuva 9 Raging Bull - Kuva 10 Raging Bull - Kuva 11 Raging Bull - Kuva 12 Raging Bull - Kuva 13 Raging Bull - Kuva 14 Raging Bull - Kuva 15 Raging Bull - Kuva 16 Raging Bull - Kuva 17 Raging Bull - Kuva 18 Raging Bull - Kuva 19 Raging Bull - Kuva 20 Raging Bull - Kuva 21 Raging Bull - Kuva 22 Raging Bull - Kuva 23 Raging Bull - Kuva 24 Raging Bull - Kuva 25 Raging Bull - Kuva 26